Snigelfart...

Usch vissa dagar går allt i snigelfart, man går i sin egen lilla värld och orkar inte riktigt med alla intryck runt omkring. Precis som det blir för mycket vissa dagar så att det är hjärnans sätt att skydda sig själv genom att koppla bort omgivningen. Man orkar knappt le en sån dag! Usch vad osocial man känner sig då, men man gör sitt bästa. Ibland ska man nog bara acceptera att det måste få lov att vara så för att klara av vardagen ibland....
 
bild snigel

Ny vecka!

Då satsar vi på vanlig vardag igen! Vi har haft lite paus i det akuta skedet men nu drar vi igång ej som vanligt. Övertagandet av lägenheten kommer allt närmare. På måndag smäller det, spännande!

MÅNDAG Jobba

TISDAG Jobba

ONSDAG Ledig

TORSDAG Jobba + gympa

FREDAG Ut och äta med jobbet.

En kram...

Fattar inte vad all energi tar vägen, den bara försvinner! När allt är som vanligt igen kommer det bli lite lättare alling tror jag... Fram tills dess är det bara att vila, umgås med nära och kära och ha massa mys med mina fyrbenta hjärtan för att samla energi!
 

Veckoschema...

Då var det dags för ett försenat veckoschema. Försöker bättra mig på att blogga, men vardagen är fortfarande lite upp och ner. Så det är inte alltid det finns tid och ork..

MÅNDAG Jobba
TISDAG Jobba
ONSDAG Klipp och sling.
TORSDAG Jobba + gympa.
FREDAG Ledig
 
Glöm inte att ta vara på varandra och de du älskar!
 
 
 

Tillsammans är vi starka!

Beklagar min frånvaro denna veckan. Vi har haft en tuff vecka inom familjen och prioritering har varit att bara vara tillsammans och ta hand om varandra. Man tar så mycket förgivet när allt bara rullar på i vardagen, att alla nära och kära bara ska finnas där. Men så funkar ju inte livet hela tiden, det vet man ju om men man gör allt för att förtränga det. För några veckor sedan fick vi ett besked som förändrade vardagen för många av oss och resan därifrån har varit en känslomässig berg och dalbana. Men nu börjar allt ordna upp sig igen och livet börjar att bli som vanligt, sakta men säkert igen.
 
Tillsammans är vi starka!

Förvirrad själ...

Herregud mitt huvud är helt fullt med tankar och känslor. Så många beslut som ska tas. Var på Ikea i helgen och visst ledde det till att planeringen gick framåt, men sen får man kanske andra åsikter som gör att man samtidigt tar ett steg bakåt. Vill bara ha vissa beslut avklarade så det är färdigt. Orkar inte riktigt med allt just nu och man blir bara sur och kräng mot alla runt omkring även om man inte vill vara det...
 

Köksplanering...

Imorgon är det dags för första besöket på Ikea för att påbörja planerna på renoveringen. Kökets grund är lagd i Ikeas 3D planeringsvertyg, men kan tänka mig att det blir ändrat hit och dit imorgon av proffsen. Inte lätt med alla val man ska göra, men jag hoppas att besöket imorgon rätar ut några frågetecken.

Är det någon som har ett bra tips när man planerar ett nytt kök?
Är tacksam för svar, särskilt från er som har nackproblem. Vad underlättar för er i köket?

Härligt!

Äntligen skiner solen! Man blir mycket gladare och allt känns mycket lättare när det blir fint väder. Har varit en sån kall vinter, så varenda muskel i nacken är spänd. Blir automatiskt så på vintern, men nu hoppas jag att det vänder så jag kan tina upp sakta men säkert! Innan olyckan tänkte man inte på hur vädret påverkar en, men nu är det skillnad på smärtan beroende om det är varmt eller kallt. Även om man har hittat sina knep med halsdukar och att alltid ha luvan uppe, för att skydda mot vinddrag. Men nu hoppas jag att det är över och går mot soligare tider!

Massa massa massa vila/mys...

Herregud ni undrar nog var jag har tagit vägen. Tro det eller ej så har jag stängt av alla krav under hela påsken för att ha massa mys med syster yster. Man får ju ta tillfället i akt när man har henne hemma. Annars har påsken innehållit mycket film mys, påskmiddag med släkten, besök hos farmor och picknick i skogen. Snacka om livskvalite att sitta i skogen och ha picknick med nära och kära, allt var så lugnt runt omkring en och så tyst. En annan som älskade picknick var en liten kille som heter Caspian, han lyckades nämligen få tag i en halv lax tunnbrödrulle, samt ett stekt ägg. Så han hade nog gärna haft picknick varje dag för att slippa det inte lika goda torrfodret enligt han. Hihi, vad var det jag sa, livskvalite när den är som bäst!

RSS 2.0