Tomhet!

Just nu känns det bara tomt inombords efter dagen! Trött i både kropp och själ....

Dumma ögon!!

Blir så trött ibland på skadan! Den har dragit med sig mycket som har förändrat min vardag och som jag har lärt mig leva med! Men ibland blir man bara så trött på allt jobb den skapar!

Har skrivit något inlägg här tidigare om ögonen! Har haft synfel sedan jag var tre, som har korrigerats på olika sätt! Men från det jag var ca tolv tills olyckan var min synskärpa densamma! Kollade den någon vecka innan olyckan och allt var detsamma, men efter olyckan har det bara krånglat! Ena månaden är det sämre, ibland bättre och så håller det på så! Vet inte hur mycket jag har hållt på att ändra linser och glasögonen och nu är det bara att konstatera att jag är i ett nytt stim! Visst kan man bli trött ibland...

En annorlunda vecka!

Då var det återigen dags för en ny vecka, eller ja snart i iallafall! Först blir fot lite mors dag firande hos mormor och morfar, men imorgon drar vi igång!

Måndag. Jobba och besök hos lilla bebisen Wilda!

Tisdag. Jobba

Onsdag. Begravning

Torsdag. Jobba och massage

Fredag. En annorlunda dag!

Världens finaste vänner<3

Har sagt detta tidigare, men tål att sägas igen många gånger om! Jag är så otroligt tacksam och glad över vilka underbara vänner jag har i mitt liv! Har haft en fantastisk eftermiddag med flera av de bästa och deras fina barn och kan bara återigen konstatera hur mycket de ger mig!

För varje sekund jag är med er gör mig lycklig! Ni får mig att le även när det är jobbigt! Ni får mig att skratta när jag egentligen är ledsen! Ni får mig att känna mig hel när jag är med er<3

Tusen tack för allt ni gör!

Ledig dag!

Helt underbart, en ledig dag står framför mig. Min kropp känns som en nittioårings, så den behöver bara att få koppla av och ta dagen som den kommer. Är inte helt ledig i eftermiddag, ska på linskoll en timme. Men försöker tänka bort det för att känna mig mer ledig. Så nu ska jag bara njutaaaaaaa..........
 
Ha en bra dag!
 

Liljekonvaljer...

Som jag har berättat tidigare, har jag varit inne i en period av kaos i vardagen några veckor. För att slappna försöker jag hitta saker som gör att man lever mer i nuet. Promenaderna med Caspian är en sån sak som är avkopplande för mig, men idag såg jag att liljekonvaljerna hade slagit ut och började sätta mig ner och plocka. För en stund när jag satt där bland alla blommorna kändes livet så enkelt och allting runt omkring en bara försvann för en stund. Det slog mig att jag får nog försöka att bli bättre på att ta tillvara de små ögonblicken i livet....
 
Glöm inte att njuta!
 

Tapeter, murning, golv med mera....

Herregud hur många beslut som ska tas hela tiden gällande renovering. Blir så trött på allt, även om det är kul också självklart. Har aldrig varit med och renoverat något sånt här stort projekt tidigare, så känner att jag får läsa på det mesta. Blir så mycket huvudbry hela tiden... Men men det blir säkert bra...
Nu blir det soffan för mig!

Vecka!

Då var det söndag igen! Idag har jag varit och köpt färg på ekohallen till tak, möbler, element med mera! Det gamla köket är nu utrivet och väggarna och annat som skulle bort är nu bortkört! Så nu börjar vi bygga upp igen... Ska försöka ta lite bilder på lägenheten i veckan så att ni kan följa med i arbetet!

Här har ni schemat för veckan!
MÅNDAG. Jobba

TISDAG Jobba

ONSDAG. Klipp och linskoll!

TORSDAG Verksamhetsdag på jobbet

FREDAG Fika med fina vänner och barn!

Ha en fantastisk vecka!!!!

Min fina lilla bil!

Tänk vad åren går snabbt. För tre år sedan i augusti köpte jag med stor rädsla min "lilla" bil och började köra igen. Det hade då gått två år sedan olyckan och fast att jag hade känt sug efter att börja köra igen den sommaren, var det med stor rädsla och ångest som jag satte mig i bilen första halvåret. Egentligen ville jag bara stänga dörren igen och gå in, men rädslan och ångesten förvandlades snabbt till ilska över vad den som körde på mig hade tagit ifrån mig. Så jag bestämde mig snabbt för att detta ska hon inte också få ta, utan med bestämda steg in i bilen trotsade jag alla obehags känslor. Det tog mig ett halvår innan jag egentligen tyckte det var kul att köra.

Idag känner jag att det är kul att köra, men reagerar gärna instinktivt med att bromsa när det kommer en bil för nära från sidorna. Det kommer jag nog få leva med, att det är kroppens försvar i med att den vet vad som hände vid olyckan. Igår gick min lilla bil sönder, något med växelspaken gick sönder så idag har den varit på lagning. Under hela dagen idag har jag verkligen känt vilken självständighet min bil ger mig och hur mycket den betyder för mig! Tänk att något så jobbigt kan bli alldeles alldeles underbart....

Hundkalas!

 
Ikväll har Caspian varit på sitt första hundkalas. Hans bästis fyllde nämligen 10 år, så han och hans matte ställde till med fest för både fyrbenta och tvåbenta. Korvgrillning och fika till oss och köttbullregn till hundarna. 7 hundar i olika storlek busade runt på gräsmattan. Vissa hade träffats innan och andra inte, men allt bara flöt på. Jag var allt lite nervös för hur det skulle funka för Caspian med så många hundar, men det gick toppen. Vissa blev lekkompisar och vissa stannade på nosstadiet. Tänk vad livet är härligt ibland! Verkligen en upplevelse för både mig och Caspian att leva länge på!
 

Nu kör vi!

Som jag skrev igår, har det varit lite mycket under en tid så bloggen har återigen hamnat i skymundan. Men nu är det dags att ta nya tag, hoppas ni fortfarande är med mig!!!

Min vecka:

MÅNDAG: Jobba + umgås med min fina syster.

TISDAG: Jobba + fika med Caspians kompisar och matte.

ONSDAG: Möte med elektriker i lägenheten + besök hos tandläkaren + besök på Saras.

TORSDAG: Jobba + möte

FREDAG: Möte

Som ni ser en full vecka igen, men snart nalkas bättre tider!

Skenande tåg...

Vad har hänt den senaste tiden? Känns som mitt liv och vardagen med det är ett skenande tåg, som min kropp gör allt för att komma i fatt! Jag springer och springer men ändå hinner jag enbart nudda tåget för att sen falla och komma efter igen! Känns som det har varit så under en månad, att så fort jag får en chans att lugna ner kroppen och mig själv lite drar det skenande tåget igång igen!!

Det kanske finns några som säger att det bara är att prioritera och bara göra det allra viktigaste, men det är inte alltid så lätt!!! När världen för en stund blir övermäktig, inte varje bit för sig men alla tillsammans! Men det är som man säger, efter kaos kommer ordning! Jag hoppas bara att det infaller den närmsta månaden.

RSS 2.0