In i bubblan....

Då var det dags att gå in i sin lilla bubbla. Efter att ha varit hos sjukgymnasten i Växjö nu ett antal gånger vet jag hur min kropp funkar och hur jag mår efter behandlingen. Det är liksom bara att finna sig i att man mår skit ett tag och kämpa sig igenom det. Överlever dessa dagar genom att gå in i min lilla bubbla, där jag får vara precis som jag vill utan krav och förpliktelser. Räcker ju att man är lite bitsk mot omgivningen ändå dessa dagarna.... Får jag vara i min bubbla orkar jag hantera saker och ting lite bättre!
 
 
 

Monday morning....

Idag gäller det att samla krafter inför morgondagen, då återigen bilen ska rulla till Växjö. Är en månad sedan jag var där sist, pga att hon har haft fullt upp med utbildningar. Hon vill gärna lära ut det hon kan för att fler sjukgymnaster ska kunna utöva OMT. Hon tror ju verkligen på det hon gör och jag på henne...

Så nu är det bara att bita ihop och ta tjuren vid hornen och låta henne vrida och vända kroppen så som hon vill. För att det ska bli bättre står jag ut med vad som helst, det gäller att vara målinriktad för att klara av allt det som är jobbigt! Nu kör vi!!!

Första veckan i november!

Då har vi gått in i november månad och jag har så smått börjat att ladda upp inför julen. Kanske inte så smått heller tycker vissa, då stjärnor och ljusstake redan är inhandlat, men som expediten på ljus och miljö sa är det något särskilt man letar efter måste man köpa det nu innan det blir utplockat.
 
Här kommer veckans schema;
 
MÅNDAG; Jobba + besök av fina Hannah på kvällen.
 
TISDAG; Jobba + bio besök.
 
ONSDAG; Fika besök.
 
TORSDAG; Jobba + gympa.
 
FREDAG; Besök hos veterinären.
 
Önskar er alla en trevlig vecka!
Ta hand om varandra <3

Helg!

Såååå skönt med helg! Känner att helgerna är räddaren i nöden för att orka med veckorna. Känner mig så trött i kroppen, så det fick bli en powernap i eftermiddags. Så skönt alltså!!!
 
Annars har dagen bestått av inhandling av adventsljusstake till sovrummet och sen fick jag tag i 2 stjärnor till köket. Det gäller ju att börja i tid när man är lite kräsen eller rättare sagt har en bild hur saker och ting ska se ut innan man ens har börjat leta. Då är det inte alltid så lätt att hitta något liknande som bilden i huvudet....
 
Idag skänker vi en extra tanke till dom fina människorna som inte längre finns kvar hos oss.
Idag tänder vi alla ljus för er <3
 

RSS 2.0