Julafton!

Nu är jag några dagar in i min härliga julledighet och jag njuter av varenda sekund. För en liten stund existerar inte längre alla problem, tankar och funderingar. Visst försöker de hela tiden göra sig påminda, men jag har lovat mig själv att bara få vara normal i två veckor och tränga undan allt. Det är ingen bra taktik i längden och något jag måste jobba med nästa år, men just för stunden det enda som fungerar!

På julaftons morgon började vi med att fira pappa och äta en mysig frukost i soffan allesammans framför nyhetsmorgon. Efter det var det dags att börja göra sig i ordning innan tomte gröten till lunch. Min fina paljettkläning kom fram från gardroben och jag kände mig verkligen fin inför kvällen! Efter gröten var det dags att åka till mormor och morfar i Sölvesborg och fira jul! Vid glöggen var vi åter alla samlade igen för detta årets julfirande, då även min morbros familj var på plats!

Efter det blev det vilstund för några av oss i soffan framför Kalle och de andra höll på att förbereda julbordet. Efter lite diskuterande över var alla brukade sitta kring bordet, slog vi oss ner med våra tallrikar. Det var lika fantastiskt gott som vanligt, iallafall det jag brukar äta vilket är revben (helt klart favoriter), köttbullar, prinskorv, Jansons frestelse osv.

Sen var det dags för tomten att komma med alla klapparna! Jag kan inte med ord tacka alla för de fina julklapparna, man blev helt varm inombords! Den största klappen av dom alla var dock att vi alla var tillsammans och att allting kändes som vanligt! För en kort kort kort stund kändes det som att det senaste året inte hade funnits och att man var tillbaka innan olyckan!




En bild på vår fina tomte!


Vill även tacka för de fina julhälsningarna och kommentarerna,
blir så glad när ni skriver några ord!


Kommentarer
Postat av: David

Rikigt fin tomte måste jag ju påstå

2010-01-11 @ 23:14:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0