Besök hos neurologen!

I morgon är det åter dags för ett besök hos en specialist, för att komma närmare någon form av behandling eller lindring till något av alla symtomen. På schemat står en tid hos neurologen imorgon förmiddag för undersökning och bedömning av ett undersökningssvar.

Några veckor innan jul var jag i Karlskrona för att göra en SEP- undersökning, som innebär att man stimulerar handlederna med stötar för att sedan mäta hur de signalerna från armen går upp och registreras i hjärnan. Svaret på den undersökningen visade att det gick upp färre signaler från min höger arm (förlamade arm) till vänster hjärnahalva jämnfört med signalerna som gick upp från min vänster arm till höger hjärnhalva. Nervbanorna korsas i nacken och leder signaler från höger sidan till vänster hjärnhalva och tvärtom.

Frågan är hur man ska tolka svaret och hur det hänger ihop med varannat! Det är det vi hoppas att neurologen ska ge lite svar på som kan hjälpa oss förstå hur armen hänger ihop med nacken och resten av mina symtom. Detta återstår att se imorgon! Önska mig lycka till!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Lycka till, håller tummarna för att det går bra! //Jenny

2010-02-09 @ 06:59:01
Postat av: Anonym

Lycka till och hoppas du får bra besked.Kram Ann

2010-02-09 @ 22:40:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0