Sportlovs vecka!

Då var det dags för årets sportlovsvecka med skolor som stor tomma en vecka och härlig ledighet. Blir glad bara av tanken på minnen från när man själv gick i skolan och fick vara ledig, särskillt att slippa gå upp på morgonen! Jag hoppas att alla ni som är lediga denna veckan åker mycket pulka/skidor, umgås och hittar på massa annat skoj! 

För mig blir det ingen mer ledighet än vanligt, men det gör inget för jag har ju två lediga dagar varje vecka! Så jag ska verkligen inte klaga, tre dagars aktiviteter på rehab varje vecka är precis lagom för vad jag klarar av! Min kropp klarar inte heldagar eller en späckad vecka för då är jag fullständigt utmattad när jag kommer till helgen och får spendera den i soffan eller sängen. Man vill ju kunna träffa vänner eller göra annat på fritiden också, allt är ju menningsfullt! Rehab är meningsfullt för det är mitt arbete just nu och en stor investering i min egen framtid, men det är ju även allt runt omkring så det är en balansgång för att få med alla bitar till den nivån kroppen klarar av just nu! Det är just den balansen vi har hittat nu och det känns jätte skönt!

Så här ser schemat för veckan ut!

Måndag  Besök hos sjuksköterska Monica och arbetsterapeut Karin på rehab. Lunch hos Andreassons ( min morbro med familj)!

Tisdag  Ledig

Onsdag  Besök hos sjukhustandläkaren Pontus för tandkontroll!

Torsdag  Besök hos sjuksköterska Monica!

Fredag  Bio mys med min syster, extra syster och vän!

Lördag  Ledig

Söndag  Ledig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0