Inte lika självklart....



Vissa saker som är självklart för er, är inte längre lika självklart för mig. En gång var det faktiskt självklart för mig med, men den tiden försvan och blev ett stort stort äventyr!


Kommentarer
Postat av: lillasyster

Du är den finaste,sötaste,snyggaste människa och absolut bland det viktigaste jag har!

Älskar dig.

2009-09-15 @ 00:25:43
Postat av: Veronica (fd Ugglan)

Jag har ett tag tänkt att jag skulle läsa din blogg. Nu tog jag mig tiden och gjorde det. Många gånger smålog jag åt dina kommentarer men lika många gånger rann tårarna på mina kinder. Ibland undrar jag hur mycket man som människa ska orka med. Du skrev om att mista människor som står en nära. Det gör ont och det känns som att man inte ska kunna fortsätta framåt i livet. Men på något sätt lär man sig att leva med det och ibland kan det till och med komma något bra ur det hela. Jag miste min pappa för 2,5 år sedan och det kändes som att hela världen rasade men hade det inte hänt hade jag nog inte varit där jag är idag. Jag hade nog inte vågat satsa på ett förhållande med en man som är 18år äldre än mig och då hade ju inte vår underbara son funits. Livet tar underliga vägar emellanåt.

Jag kan inte föreställa mig hur det är att leva med smärtan hela tiden och inte veta när eller om detn kommer att försvinna. Du är en stark människa Theres som har ett underbart nätverk runt dig. Du har människor som fångar upp dig när du själv inte orkar mera. När jag inte orkade fanns dina mamma där också.

Hoppas du har en bra dag!

Många kramar Veronica

2009-09-17 @ 11:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0