Saknar er!

Ni undrar nog vad jag har tagit vägen, bara försvinna så där utan ett enda inlägg. Men ni kan vara helt lugna, det har inte hänt någonting. Jag har faktiskt tagit en välbehövlig paus. Tagit bort alla måsten, även om många av dem är roliga för att bara tänka på mig själv. Bloggen är en av de sakerna som har fått stå lite i skymundan.
 
Men imorgon kommer årets årskrönika vad som har hänt och inte hänt under det gågna året. Sen efter det blir det lite semester igen, för att sedan den 7 januari dra igång vardagen igen. Mycket som väntar, berättar mer imorgon!
 
Nu återgår jag till vad jag kallar för aktivitet denna semestern....
 

Julhandling - en klass för sig!

I eftermiddag tog jag och pappa modet till oss och körde och handlade de sista matvarorna till julhelgen. Vi visste att det skulle vara rätt mycket folk, men jag insåg inte att det var såååå mycket folk. Det började redan när vi skulle köra in till COOPs parkering och såg att det inte fanns en enda plats kvar att parkera på och att många vallfärdade från en affär mitt emot istället. Så det var bara att göra likadant, parkera bilen där och börja gå.
 
Väl inne i affären var det bara att ansluta sig till resten av den förvirrade massan, som sprang mellan hyllplanen med sina listor i högsta hugg. Och inte nog med det så skulle man helst hålla koll på den man kom med också, vilket bara det var en stor utmaning i detta stora varuhus. Tillslut stod vi bara som två stora frågetecken i en varsin ände av varuhuset, för att sen någonstans i vimmlet mötas igen.
 
Inte nog med det, jag hade ju tagit en sådan där scanner för att man skulle kunna packa ner matvarorna direkt i kassen samt slippa köa i kassan. Jo tjena, det funkar ju bra tills man kommer till kassan. Väl där var det kö för att betala med scannern och sen när vi väl kom fram och hade satt i med mera kortet, tror ni inte det kommer upp på skärmen " Gå till kassan för avstämning". Tydligen är det så ibland, att det gör en kontroll. Så det var bara att ställa sig i en ny kö, för att sedan packa upp 40 varor på rullbandet och få ett godkännande att man hade scannat rätt. För att sen packa ner alla varorna i kassan en gång till. Och mitt i detta senariot ska ni även tänka er att mitt medicinlarm ringde, så jag fick börja leta upp medicin, hitta dricka osv.  
 
Jag kan bara konstatera, det kommer dröja länge innan min pappa vill julhandla med mig igen!
Hihi!  
 
 

Massage är guldvärt!

Ledig dag med massage inbokat på eftermiddagen, det låter inte fel, Detta är precis vad som har stått på mitt schema idag, vilket verkligen var välbehövligt. Har haft rejäl huvudvärk i två dagar, som inte ens Alvedon har klarat av att besegra. Idag laddade jag upp med två Alvedon, en promenad och massage vilket tycks ha varit nådastöten. Känns helt okej i mitt lilla huvud just nu!
 
Massage är verkligen vardagslyx som fler borde unna sig för att må bättre i vardagen. Innan olyckan var massage något man fick presentkort på någon gång ibland och sedan njöt av för stunden. Men sen olyckan är det ett måste att gå varannan vecka till min massör Ann för att klara av vardagen. Det är ett sätt för mig att slippa muskelknutor och som gör mig mer rörlig, samt ger mig en stunds avslappning fri från omvärlden. Allt detta är guldvärt för mig att prioritera både ekonomiskt och tidsmässigt. Förstår att man kanske inte prioriterar detta om man inte känner att det ger så mycket som jag känner, men innerst inne tror jag de flesta behöver en liten stund fri från stress och massa intryck. Även om det bara är någon eller några gånger om året!

Ett huvud stort som en fotboll!

En dag kvar att jobba sen väntar julledighet. Jag vet att jag är lite tjatig, men just nu är det väldigt efterlängtat. Kroppen längtar med känns det som, då jag vaknade med ett huvud tungt som bly i morse. Trots goda försök att bli av med huvudvärken, sitter jag här ändå med ett huvud stort som en fotboll. Hoppas på en bättre dag imorgon!
 
Nu är de sista klapparna fixade. Avslutade min klappjakt med att köpa lite godis till våra små fyrbenta hjärtan efter jobbet idag. Bara några klappar kvar att slå in sen är allt förberett. Sen väntar bara massa mys..........
 

Konstigt...

Kroppen är verkligen konstig. Varför är det så att veckorna och dagarna bara försvinner när allt är som vanligt, men när man vet att man står inför en ledighet då är det segt som sirap! Imorse när jag vaknade var jag helt säker på att det fortfarande var helg. När det däremot slog mig att så inte var fallet blev det raketfart upp istället. Kanske ett bevis på att kroppen behövde lite sovmorgon. Två dagar kvar att jobba och en dag med ärende, sen väntar två veckor som jag hoppas går väldigt sakta. Så att man kan njuta och mysa varenda sekund:-) Tiden är allt bra konstig ibland!

Tredje advent<3

Då tänder vi tredje ljuset i adventsljusstaken. Idag ska jag och pappa ut på den stora gran jakten för att hitta den perfekta granen. Knubbig och tät, är det som gäller här.
 
Sista veckan att jobba innan julledigheten. Ska bli så skönt att få ett break och hitta lite ny energi och kraft att ta tag i lite saker som gror i huvudet. Så här ser min vecka ut!
 
Måndag. Arbetsprövning
 
Tisdag. Arbetsprövning
 
Onsdag. Massage
 
Torsdag. Arbetsprövning och julfika med vänner
.
Fredag. Julfika hos min extra syster.
 
Lördag. Ledig
 
Söndag. Fira pappa med mormor och morfar.

Friday!!!

Thank god it´s friday!
Denna vecka har varit lååååånnnggg, men rolig. Mycket som händer och mycket saker man ska hinna med, så ikväll tar mina fötter semester. Kommer inte göra ett smack från soffhörnan, möjligtvis sträcka fram handen till godisskålen och sen föra den sakta mot munnen. Kanske mer än en gång...
 
Ha en jätte mysig fredag!
 

Trött lucia!

Luciadagen är snart till sin enda och till och med jag fick lite glitter i håret, då mina kära kollegor tyckte vi skulle förgylla dagen på sjukhuset med lite stämning. Det var ett tag sen man hade glitter i håret, men det var lite mysigt på något sätt och nostalgin var stor.
 
Bjuder på en bild på en trött tärna som precis har kommit hem från jobbet då denna bilden togs. Men men det är ju så jag ser ut rätt ofta. Hihi! Man kan ju inte alltid vara på topp..
 
Hoppas att ni har haft en mysig lucia med lussekatter, skön sång, luciatåg, glögg med mera.
 
 

Tredje advent!

Då var det bara två veckor kvar till jul och med det väntar två veckors ledighet. Känner att min kropp börjar lägga ner nu och går på sparenergi, den behöver få lite påfyllning med bara må bra saker ett tag. Har varit för mycket tankar och strul nu ett tag, som tar väldigt mycket energi.

Helgen har varit en riktig energikick iallafall, vilket jag fick genom vår årliga julresa som detta året gick till Jönköping. Att bara vara med nära och kära betyder väldigt mycket för mig.

Veckschemat för luciaveckan!
MÅNDAG Arbetsprövning och luggklipp

TISDAG Arbetsprövning och julbord med jobbet.

ONSDAG Besök hos Saras och glöggmys med tjejerna.

TORSDAG Arbetsprövning

FREDAG Ledig


Fredag!

Då har vi överlevt en vecka till, så illa är det väl inte men ibland känns veckan lite extra lång. Snön gör alla veckans uppgifter lite lättare. Jag älskar ju att pulsa i snön, den klara luften och hur vacker allting är så fort man kommer ut och ser det vita. Därför har jag svårt att se det vissa andra ser, med att de fryser eller att allting blir jobbigt och tar längre tid. För mig väger allt det andra över, det gäller bara att ta på sig rejält med kläder så kan man bara njuta. Jag säger det igen, jag älskar verkligen snön. Njut så länge det varar!

Mitt lilla hjärta!


Tre veckor kvar...

Nu är det bara tre veckor kvar till jul. Tiden bara springer iväg. Mycket roligt som ska hinnas med och vissa saker som ska avslutas innan vi går in i det nya året.
 
 
Veckoschema
 
Måndag. Arbetsprövning och läkarbesök
 
Tisdag. Arbetsprövning
 
Onsdag. Besök hos kuratorn.
 
Torsdag. Arbetsprövning och fika besök.
 
Fredag. Glöggmys.
 
 

RSS 2.0