Besöket på Ryhov!

Här kommer nog ett resultat som många av er har väntat på i några dagar nu... Som ni alla vet åkte vi i måndags eftermiddag upp till Ryhov, Jönköpings länssjukhus för att vara på plats till morgonen efter. Vid fem tiden stod vi utanför entren redo att checka in på patienthotellet innan vi skulle ta en runda på Ikea. När man är lite nervös så är det inte läge att sitta och titta in i en vägg flera timmar innan man slutligen ska sova, därför slog vi två flugor i en smäll. Mamma skulle nämligen ha inredninng till gardroberna i deras rum och sen skulle vi ju även äta kvällsmat, vilket blev deras after work buffe. Mamma och jag var så trötta när vi kom ut där i från att vi hade fullt upp att få in allting i bilen samtidigt som vi var fulla av skratt, men efter att utnyttjat hela baksätets och bagagets alla centimetrar kunde vi åter sätta oss i bilen mot sjukhuset . Snacka om att det var skönt att lägga sig sen!

Vid sju morgonen efter var det dags att gå upp för klockan åtta hade vi en återbesöks tid på smärtenheten och sedan operation. Denna gången var man van vid alla rutinerna och man visste exakt hur allting skulle gå till och tillslut låg man åter där på operationsbordet koncentrerad på att ligga helt blixter stilla. Nålarna sattes som sagt på samma nivå som förra gången och likadant gjorde det mycket ondare än den första. Efter själva ingreppet var det dags att fylla i pappret igen, men denna gången skulle vi träffas redan en och en halv timme efteråt.



Resultatet blev detsamma som förra gången med mer än hälften smärtreducerning i nacken, vilket är postivt. Det som kommer hända nu är att jag har fyllt i det här pappret ända till idag och har nyss lagt det på brevlådan. Sen kommer jag ha en telefonkontakt med läkaren som gör detta i mitten av september, där både han och jag ska ta ställning till om vi ska göra det "riktiga" ingreppet. Han har berättat hur allting går till och så och vad det finns för risker, så det är mycket nu att ta in och smälta innan man kan tänka riktigt klart.

Fortsättning följer i mitten av september!


Kommentarer
Postat av: Josse

Härligt vännen att besöket blev positivt.

Förstår att de är mycket nu att ta in och smälta, bara ring om du behöver prata av dig=) Finns här för dig<3

2010-08-18 @ 17:12:53
Postat av: Camilla Karlsson

Lycka till nu o hoppas du får lika bra smärtlindring av detta som jag fick! Kram

2010-08-18 @ 20:27:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0