En fantastisk helg i Malmö!

Vet att ni är många som har saknat en uppdatering över helgen och början av veckan, vilket jag ber om ursäkt för! Ni vill ju självklart veta hur vi har haft det i Malmö i helgen på vår julshopping. I fredags strax över halv åtta började bilarna rulla mot Sölvesborg för att hämta upp den sista deltagaren på vår resa, mormor. Som traditionen var hade hon med sig kräftrullar som vi skulle äta när vi hade kört en bit, men i år var det dags att bryta vissa traditioner. Många av oss var nämligen hungriga redan i Sölvesborg när vi bara hade kört tre mil, så vi packade upp vår termos och våra rullar vid mormor och morfars köksbord. Mmmmmmmmmmmmmmmm så gott det var med en rulle och varm chocklad med grädde i! När alla hade stillat sin hunger var det dags att bege sig iväg mot hotellet i Malmö för att bli av med bilarna. Vi hade lite tur när vi kom fram för vi kunde checka in direkt och bära upp väskorna på rummet.
Efter det var det dags att gå en liten promenad från hotellet till gågatan som bara låg ett stenkast från varandra, ordagrant! Eftermiddagen spenderades sedan ut och in i olika affärer, där det gjordes ett och annat julklapps köp och även en och annan klänning hamnade i kassarna. På kvällen var det sex slagna hjältar som tryckte in sig i ett av hotell rummen och tittade på Idol tillsammans innan det var dags för sängen.

På lördag morgon avnjöt vi en fantastisk hotell frukost med allting du kunde tänka dig, det enda som jag saknade var pannkakorna annars fanns allting mellan himmel och jord. Efter det bar det ner på stan igen för ytterliggare en dag i affärerna. På kvällen var det inplanerat ett bio besök men de filmerna vi skulle se var fullbokade, så vi bestämde oss för att äta en god middag istället med allt från planka till bergstunga.

På söndagen var det dags att åka hem igen på snöiga vintervägar varav det blev en lång resa hem. Först blev dock ett sista stopp på Burlöv center för att inhandla ytterligare några julklappar! Vadå shoppaholics! Skämt och sidor, det var fantastiskt skönt att bara få slippa vardagen lite och få lite gulkant med dom som betyder mycket för mig! Tack tjejer för en fantastisk helg! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0