Älskade Nelly!

I eftermiddag har jag och min katt Nelly varit ensamma hemma, då alla andra i familjen var iväg på sina håll! Ibland är det så skönt att bara få vara själv och att det är helt tyst runt omkring en, vilket ibland gör att det är lättare att få fundera och bara slappna av.

Eftermiddagen började med en liten promenad, då jag försöker få upp min kondis igen nu efter att jag har varit dålig. Innan dess brukade jag gå en timme om dagen, men nu är jag inte riktigt tillräckligt stark för det. Så för att jobba upp det igen har jag och mamma börjat med två små promenader igen för att det ska bli som innan. När jag kom hem igen stod det en liten katt innanför dörren som längtade efter sin matte. Hon blev nog rädd att jag skulle lämna henne igen för efter det har hon varit som ett plåster på mig tills de andra kom hem. Först busade vi en massa med studsbollen och myste på golvet och sen satt vi vid datorn, medan hon låg jämte i sin flyttlåda.



Tänk att ett djur kan betyda så mycket! Tillsammans har vi bara myst hela eftermiddagen och laddat batterierna inför en händelserik vecka, då det är festival här i Karlshamn från och med onsdag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0