En bal på slottet!

Igår eftermiddag var det åter dags för den årliga balen på Väggagymnasie skolan i Karlshamn och alla vackra klänningar togs ut från gardroben för att istället få spegla sig i solens skimmer. I år var det dags för vår vän Elin att få vara prinsessa för en kväll och genast började man tänka tillbaka på hur ens egen kväll var.

Känslor som glädje, förväntan och nervösitet kom tillbaka och man tyckte att det inte var så länge sen man själv stod där, men när man började att räkna så insåg man att det var fem år sedan jag stod där i min ljusblå fina klänning. Man kände sig så vacker den dagen, man hade varit hos frisören och fixat håret och man fick ta på sig en underbar kläning. Hela den dagen handlade bara om glädje och där man bara kunde prioritera sig själv, vilket var en annorlunda känsla. 

Prick klockan sex började alla paren gå upp för den långa kullerstens belagda gången och ta emot alla folkets beundrande blickar, men även kamerablixtar som ville fånga parens ögonblick av glädje och förväntan av vad som väntade. För Elin väntade sen en kväll med trevligt sällskap, fördrink, god mat, dessert, underhållning och dans. Helt enkelt en oförglömlig kväll som hon sent kommer att glömma!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0