Kungligt bröllop!

Snart är det dags för Victoria och Daniel att säga ja till varanda och därmed efter en lång kamp ska nu kärleken segra! Det är en stor dag även för oss svenska folket, då ett kungabröllop inte är något som alla får uppleva i sin generation. Många av oss som inte kan vara i Stockholm och se det live, sitter nu bänkade framför tv apparaterna.

Tänk hur många år de har fått smyga med sin kärlek innan det blev känt att de var ett par. Det har nog inte varit lätt att varken vara Daniel eller Victoria, tänk Daniel som har fått lämna sitt gamla liv för att bli en offentlig person. En person som granskas in i sömmarna och där man får passa sig från att göra saker som inte passar sig när man är kunglig. Tänk Victoria som har kämpat för att hon ska få gifta sig av en man med folket och allt vad det innebär, istället för att inte bara få göra som hjärtat känner! 



Så nu hoppas jag att ni har bullat upp för fest och att brudparets glädje går igenom tv rutan och in i våra svenska hjärtan! Alla firar vi ju på olika sätt och min katt Nelly har firat in bröllopet genom att ha fångat in sin första mus. Hon kom stolt in på altanet med en mus i munnen, för att visa upp sin fångst. Matte blev dock inte lika glad, så mamma räddade musen genom att ta den i svansen och slänga in den i skogen.
 
Om tre kvart är det dags för brudparet att glida in på den ljusblå mattan och in i kyrkan och då är det dags för kärleken att segra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0