Älskade mormor och morfar!

Idag stod det ordet ledigt i både min och systerns kalender, så vi fick för oss att göra en liten roadtrip till mormor och morfar i Sölvesborg. Man är lite dålig på sånt att bara göra det man känner för, utan man planerar och vågar inte längre titta inom hos någon om de inte står riktigt nära. Man borde verkligen bli bättre på det där, för veckorna hade bestått av mycket mer impulsiva möten och aktiviteter då! Många förstorar nog upp många besök att man ska bjuda på så mycket att äta osv och ordna massa, men det är ju inte därför man träffas det viktigaste är ju bara att umgås!

Efter att vi hade ringt och kollat att dom var hemma, bar det iväg för att äta middag tillsammans klockan ett. Det blev spaghetti och köttfärssås, vilket var väldigt smaskigt. Efter det gick jag och Ida ner till stan lite för att titta i lite affärer, innan det bar hemåt till mormor och morfar igen för att fika med mormors hembakta bullar. Så med en bulle i handen och en kaffekopp kröp vi upp i soffan och bara hade en mysig pratstund. Vi har verkligen haft en jätte härlig eftermiddag tillsammans, vilket var precis vad vi alla behövde!

Vi älskar er mormor och morfar!!!




Kommentarer
Postat av: Cajsa

Hejsan tjejen! Du kämpar på för fullt!

Mysigt med en tripp till sina morföräldrar, just det du säger, att man är så dålig på att hälsa på folk. Framförallt gamla släktingar som tyvärr inte kommer leva för evigt.

Tycker du är duktig som vågar be om hjälp till folk du inte känner, du är skadad och det syns inte på dig. Men du kämpar på tjejen och det är en viktig bit!

Var rädd om dig och ha en förträffligt trevlig helg!

Hälsa familjen så hörs vi!

Stor kram från Viby

2010-03-19 @ 19:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0