.............

Ibland blir inte livet riktigt som man har tänkt sig, men man skakar av sig det jobbiga och reser sig igen. Gång på gång slås benen undan från en men trots detta så fortsätter man och reser sig upp. Man vill inte visa att varje gång benen slås undan så blir man sårad och ledsen, man vill bara visa sig stark och positiv. Ett intryck att man nästan är oberörd trots att livet är jobbigt.

Ibland bara önskar jag att jag var bättre på att visa hur jobbigt man egentligen har det, dels för att man inte vill att folk ska tro att det är så enkelt som det ser ut. Man vill även visa sig sårbar och ledsen för att kunna gå vidare och bearbeta det.  Det är nämligen skit tufft detta, men på grund av att man försöker vara positiv hela tiden glömmer man bort den biten av en som är besviken över att livet inte blev som man tänkte sig.

Idag på rehab var det dags att öppna ventilen och få avreagera sig, vilket var så himla skönt. Det var som en klump i magen bara löstes upp efterhand, vilket gör det lättare att hålla upp den glada och positiva Tessan istället. Det är ju den personen man vill vara och bli uppfattad som...

Vet inte vad jag ville med detta inlägget, men såhär är det iallafall!


Kommentarer
Postat av: Anna

Skönt att släppa ut sina känslor! Tack för en mysig pratstund igår! Kram!

2010-11-16 @ 09:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0