Bilder från Ladies night!

Jag säger det igen, vilken fantastisk kväll vi hade i lördags på Ladies night!!! Det är värt varenda droppe av smärta och trötthet nu efteråt. Kvällen började med förfest hos underbara Mallin med massa gott att äta, god dricka och trevligt sällskap. Efter det påbörjade vi resan till Karlskrona och Telenor arena, där vi hittade en bra parkering precis vid ingången. För att slippa den långa kön till gardroben lämnade vi jackan i bilen och sprang in på den utrullade röda mattan.

Inne i entren var det dags att börja mingla med en drink och gå runt på alla tävlingarna, som bland annat var att gissa vikten på en guldman, skicka kort och så vidare. Efter en timmes minglande var det dags att börja köa in till arenan och till middags bordet. Väl inne vid bordet insåg vi att vi hade fått jätte bra platser nära både den stora scenen och den lilla, hade vi suttit längre fram hade nog inte min nacke klarat av att titta på scenen då den hade kommit i konstig ställning.

Till middagen serverades polenta, kyckling och sparris och till efterätt serverades chocklad mousse, vilket var väldigt gott. Det var ju fin mat, så det enda negativa var att alla i  princip fortfarande var lite små hungriga efteråt. Under middagen underhöll en lokal artist och sen var det även tävlingar bland annat vilken som kunde sjunga flest sånger, vilket var väldigt underhållande om man säger så. 

Klockan nio drog showen igång med Brolle, Andreas Johnsson, Måns Möller och Steven Simonson. Det var även med väldigt vältränade och duktiga dansare, som man lätt kunde dregla lite över på avstånd. Showen var super bra och vi höll igång rätt bra vid våra platser! Vid elva tiden fick vi höra och se slutnummret och efter det började vi vår resa hem till Karlshamn!

Tack tjejer för en underbar kväll, det lever jag länge på!



Kvällens outfit!







Evelina!



Killarna på scen!



Felicia och Rosa!




Malin och jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0