Tornerspel i Visby!

Då var andra dagen här på Gotland snart till sin ända! Igår kväll anlände vi med Gotlands färjan hit till ön efter en båtresa på ca tre timmar hit. Vädret var strålande när vi gick på färjan, men ju närmare vi kom ön desto mörkare blev det och tillslut kom även regnet.

Idag har det varit lite si och så med vädret, så vi bestämde oss i morse att vi skulle promenera längs strandpromenaden in till Visby. När vi började närma oss centrum möttes vi av de stolta ringamurarna som ramade in staden. Innanför stadens murar rådde turisternas mekka, det var inte många gotläningar man mötte. Lite shopping varvades med god mat och fika. 

Runt om i Visby gjordes reklam för Tornespelen under kvällen, så efter lite övvervägande bestämde vi oss för att köpa biljetter. Vilket vi är super glada att vi gjorde nu efteråt, för vilken show det var. Riddare och gycklare med mera underhöll oss under ca två timmar, med dueller och olika tävlingar. För ni som ska hit på medeltidsveckan, kan jag varmt rekommendera detta!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0