Ett djur är också en familjemedlem!

Våra husdjur är inte bara ett djur utan även en viktig familjemedlem. De har sina egenheter, men känner även till våra och det är väl de ens familj ska göra. De älskar oss oavsett och vi dom!

Förra veckan blev min mosters häst sjuk och just nu kämpar han för att bli bättre igen på djursjukhuset. Många tankar har gått både till min moster och lilla Olli i helgen och fast man inte har träffat honom mer än en gång bryr man sig oerhört! Min moster har nämligen bara haft Olli i knappt en månad, men det går snabbt att få oerhörda känslor när allt känns rätt. 

När någon i ens närhet blir sjuk, blir man genast mer tacksam för det man själv har och värdesätter verkligen dess värde. Men varför gör man inte det hela tiden, för de betyder ju oerhört mycket hela tiden. Men man tar lätt alla familjemedlemmar förgivet och de bara finns där, men det är ju faktiskt viktigt att visa sin kärlek hela tiden. Så ge er mamma, pappa, katt, hund, häst, syster, mormor, morfar, bror, kusin, moster eller vem det nu kan vara en extra kram när ni träffar dem och visa hur mycket de betyder för dig!

Vi håller tummar och tår att allt ska gå bra Olli och våra tankar finns hos er hela tiden!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0