Veterinären!

Nu är jag och Caspian precis hemkomna från ett besök hos veterinären. Det var nämligen dags för den andra vaccinations sprutan som man tar när valpen har blivit tolv veckor. Vaccinationen är till för att förebygga vissa sjukdomar som hunden kan få i samband med att man träffar andra hundar och djur.

Efter sprutan är tagen får man dock vänta tio dagar till innan man besöker någon annan lekkamrat till hund. Ska bli så spännande och kul för både Caspian och mig när vi kan träffa våra bekanta med hund. Man är lite spänd hur det ska gå. På lördag nästa helg är det fritt fram!

Veterinären kollade även över Caspian lite allmänt, ögonen, höfterna, status med mera. Han var i bra skick enligt honom och höfterna var det inget problem med, utan han kan fortsätta att springa i trapporna. Han älskar ju att springa upp och ner ute på berget och i trapporna, så jag har varit lite orolig för att jag skulle stoppa honom. Vi diskuterade även det här med hans mat, då han inte är så intresserad av sin matskål. Han äter lite grann sen är det bra, så nu får han mindre än vad uppfödaren sa. Men han mår tydligen bra av det! Det kommer väl att han äter bättre och bättre, aptiten har ökat i allafall sen jag bara låter matskålen stå framme en halvtimme varje gång och sen får han vänta på nästa mål!

Skönt att allting var bra med mitt lilla hjärta, alltid en viss oro när man är hos veterinären.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0