Jäkla feber!

Usch vad jag hatar att ha febern! Min arma kropp som värker i vanliga fall värker tredubbelt när jag får feber! I fredags började frossan och halva halsen svullnade upp!

Har inte tid att vara sjuk nu, för mycket som kräver min uppmärksamhet! Ni som också har en skada, har ni med upplevt att ni blir sjukare än ni var innan olyckan? Det är precis som kroppen inte orkar en infektion, eftersom den redan kämpar varje dag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, har träffat många skadade som säger att de dels blir sjuka oftare och dels när de väl blir sjuka så orkar inte kroppen med det och blir helt utslagna. Jag blev sjuk igen och igen tillslut så insåg jag att för att orka i vardagen efter olyckan så måste jag ta vitamin och mineral tillskott varje dag för kroppen utsätts för så mycket stress pga värken så det går mycket mer än vad jag i alla orkar äta. Sen har jag kompletterat med att även köpa antioxidanter från hälskosten det mest kända preparatet så nu slipper jag vara förklyld peppar peppar hela tiden. Känner mig piggare till vardags också tack vare det tillskottet! När jag väl har förkylning så försöker jag göda immunförsvaret och inte viruset vilket jag gör genom att nästa bara leva på frukt, grönsaker, smoothies då blir jag frisk snabbt. Krya på dig!

Svar: Tusen tack för ditt svar! Låter som en bra idé det här med vitaminer, annars får det bli mycket frukt och sånt! För jag blir precis som ni helt utslagen, kroppen orkar inte! Blev jätte glad för kommentaren!
enoskrivenframtid.blogg.se

2012-08-20 @ 11:09:38
Postat av: Ulrika Sjögren

Hej, mitt första inlägg bara försvann, skriver ett nytt, blev sjuk jämt förut och dessutom hade jag så låg energinivå till vardags så insåg att jag inte får i mig vitaminer och mineraler tillräckligt för kroppen förbrukar så stora mängder när man utstätts för all stress som den ständiga värken mm innebär. Därför tar jag dels tillskott varje dag och sen ett annat tillskott med antioxidanter varje dag. Nu slipper jag få varenda förkylning som drabbar folk runtomkring en. De få förkylningar jag får botar jag genom att göda immunförsvaret inte viruset, äter bara massa frukt, grönsaker, smoothies då blir man snabbt frisk. Krya på dig!

Svar: Blev så glad för din kommentar! Tack så mycket för svaret, ska precis som jag skrev här neran fundera på det här med vitaminer! Inte fel med lite hjälp för kroppen! Ta hand om er!
enoskrivenframtid.blogg.se

2012-08-20 @ 11:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0