vibrations terapi!

Man ska verkligen vara med om mycket! Känns ibland som att man är en liten labbråtta men klart kan man bli bättre är det värt det!

Idag ringde bettspecialisten Thomas list som jag har gått hos i Malmö i över ett år! Förra gången när jag var där blev jag bedömd av ett smärtteam som konstaterade att mina käkleder såg okej ut efter operationen, men att signalerna till musklerna i ansiktet inte riktigt fungerade som vanligt! Jag använder tydligen mer nackens muskulatur än käkarnas!

Det bestämdes att han skulle ta kontakt med ett motoriskt center i Jönköping för vidare hjälp! Idag ringde han efter att ha slussats vidare mellan olika specialister och han kunde bara konstatera att jag var ett ovanligt fall!

Till slut hade han fått tag i en logoped som även jobbade med käkens muskulatur och sådana här besvär och hon rekommenderade vibrations terapi! Så i 20 minuter varje dag ska jag lägga eltandborsten runt munnen för att nervändarna ska få lite nytt liv igen! I augusti ska detta utvärderas och vi ska se hur vi ska gå vidare! Känns lite konstigt att använda tandborsten utanför munnen men vad gör man! Lovar att uppdatera er under tiden!

Om det är någon annan som gjort detta kan ni väl skriva en rad!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0