.................

Så mycket känslor och tankar just nu, vilket gör att det är kaos i mitt inre....


Kommentarer
Postat av: Monique

Hej vännen! Vad händer? Jag funderade på ordet KAOS jag vet hur det känns att leva i det stadiet och också att vi tar oss ur det på något sätt starkare och klokare,men det är först när man kan se tillbaka som det blir klart.Jag slog upp det och fick den här förklaringen -kan du använda den??

Citatet lyder så här"Kaos har att göra med oförutsägbarhet. Begreppet härstammar från det antika Greklands ord för "rymd" (χάος) och som genom missförstånd av tidig kristen användning av ordet fick betydelsen "oordning" (det antika grekiska ordet för "oordning" är ταραχή). Något som har kännetecken från både kaos och ordning brukar i den traditionen kallas Kaordisk. Inom naturvetenskapen är kaos inte liktydigt med oordning, utan i stället en benämning på en särskild form av ordning där en liten förändring i begynnelsevillkoren kan orsaka en drastisk förändring vid en senare tidpunkt."

kan det vara till hjälp?

Kram

Monica

2010-05-08 @ 10:49:02
Postat av: Anna

Åh min älskade vän... tänker på dig! Jag finns här om du vill prata! Kram

2010-05-08 @ 11:06:33
Postat av: Malin m fam

Försök att inte tänka för mycket gumman, alltid bra att försöka skingra tankarna med andra saker. Ta vara på alla positiva känslor. Jag finns alltid här för dig :o) Massa kärlek!

2010-05-08 @ 21:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0